Ανακοινώνουμε την 97η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, από τις 8:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Θα διατεθούν 8 τόνοι Λεμόνια Αργολίδας προς 0,80€ το κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών/4€ ανά συσκευασία. Οι φόρμες παραγγελιών θα κλείσουν μόλις διατεθεί η παραπάνω ποσότητα.

Στις μέρες που διανύουμε ο πρωτογενής τομέας δέχεται μεγάλο πλήγμα από τη μεγάλη αύξηση του κόστους παραγωγής ενώ ταυτόχρονα η τιμή αγοράς των προϊόντων από τους εμπόρους παραμένει στα ίδια πλαίσια με παλαιότερα έτη, χωρίς καμία αύξηση. Παράλληλα  η πίστωση μηνών που χρησιμοποιούν τα σούπερ μάρκετ, με την έκδοση επιταγών, για την εξόφληση των εμπορευμάτων δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο των παραγωγών. Αξιοσημείωτη είναι η αυξημένη εισαγωγή αγροτικών προϊόντων που γίνεται από χώρες του εξωτερικού σε προϊόντα που παράγει η χώρα μας, ενώ οι Έλληνες παραγωγοί δεν μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Στον αντίποδα των παραπάνω καταστάσεων βρίσκεται το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” που προωθεί και υποστηρίζει τους παραγωγούς της χώρας μας, καταρρίπτοντας την εξόφληση με πίστωση, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την ποιότητα και την τιμή που θα “φτάσει” στον καταναλωτή. Το κίνημα αυτό αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της σχέσης παραγωγού και καταναλωτή, το προϊόν φθάνει άμεσα από το χωράφι τον καταναλωτή, χωρις να κερδοσκοπούν οι μεσάζοντες.

Συμπολίτες, στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις αγορές “Χωρίς Μεσάζοντες”, στηρίξτε την ντόπια παραγωγή, τους αγρότες της χώρας μας και τα προϊόντα που παράγουν! Στηρίξτε τις αγορές των παραγωγών, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθεί πραγματική ανάπτυξη!

Το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και επιστρέφει για  να παρέχει στους κατοίκους της πόλης ποιοτικά τρόφιμα σε χαμηλές τιμές μοιράζοντας το κέρδος μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, του κέρδους που καρπώνονται σε άλλες περιπτώσεις οι μεσάζοντε να ενισχύσει τους παραγωγούς, την τοπική οικονομία και την ελληνική αγορά, να ενισχύσει την συνεταιριστική κουλτούρα, την υπεύθυνη τοπική γεωργία, τον σεβασμό της εργατικής νομοθεσίας, και την συμβολαιακή γεωργία.

“Για έβδομη συνεχή χρονιά θα παρευρεθώ στην προγραμματισμένη δράση  του κινήματος “Χωρίς μεσάζοντες” στην Κατερίνη, που θα διατεθούν λεμόνια ποικιλίας “Μαγληνή” προς 0,80€ το κιλό.  Τα λεμόνια μας δεν έχουν υποστεί τεχνητό χρωματισμό, δεν έχουν εισαχθεί σε φούρνο, δεν είναι κερωμένα και μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα και η φλούδα.”

Ο παραγωγός Σταύρος Δρούζας

Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι παραγγελίες γίνονται διαδικτυακά και η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους σε συγκεκριμένη ώρα που υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα.

Θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα!

Ενισχύστε την προσπάθεια αυτή!

Οι δράσεις «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» δεν είναι μόνο μία καλή ευκαιρία αγοράς ποιοτικών προϊόντων σε χαμηλή τιμή! Είναι μία μορφή κοινωνικής αντίστασης απέναντι στη λεηλασία των εισοδημάτων μας από τις επιχειρήσεις που αισχροκερδούν ανεξέλεγκτες. Κοινοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο σε φίλους και γνωστούς. Αναρτήστε τον στα κοινωνικά δίκτυα: https://www.otoposmou.gr/index.php/categories/2020-11-10-19-08-07/2023-02-21-18-58-57/lemonia-xm23