ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βαγγέλης Μπαντές 

Εντοπίστηκε πριν λίγο, από τους έμπειρους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας,  ο δράστης που τα ξημερώματα της Κυριακής έσπασε τη τζαμαρία εμπορικού καταστήματος της Κατερίνης και έκλεψε από το ταμείο 240 ευρώ. Διαβάστε ΕΔΩ το   αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Ντελάλη»)

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Ρομά. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σήμερα το πρωί  στην Κατερίνη και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, όπου κρατείται.

Σημειώνεται πως ο δράστης,  χωρίς καν να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στην κυριολεξία στην επιχείρηση σπάζοντας την κεντρική γυάλινη πόρτα με κλωτσιές και κατευθύνθηκε  στην ταμειακή μηχανή, όπου πήρε  τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

Στο βίντεο, το οποίο είχε εξασφαλίσει  ο «Ντελάλης», αποτυπώνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο δράστης μέσα σε δύο λεπτά καταφέρνει να σπάσει τη τζαμαρία και να αδειάσει την ταμειακή του καταστήματος.   Όμως, έγινε αντιληπτός από περίοικους και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Μάλιστα, γείτονας τον κυνήγησε και κατάφερε να του πάρει το σακάκι που φορούσε, το οποίο είχε μέσα προσωπικά έγγραφα.