Με κάθε επισημότητα τελέστηκε σήμερα το πρωί, Κυριακής της  Τυρινής,  στον Ιερό Ναό Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών και Δωρητών του Κολινδρού.

Η ιστορική κωμόπολη της Πιερίας  μνημονεύει τους Ευεργέτες του τόπου του Γεώργιο  Αδαμαντίδη, Χαρίλαο  Κυπαρισσόπουλο, Παναγιώτη Γαλατσόπουλο, Σωτήρη και Παναγιώτη Τσαμπούρη, Σωτήριο   Μαστροτάσιο  και Θωμά Καμουζά. για τη σπουδαία προσφορά τους. Οι άνθρωποι αυτοί κληροδότησαν περιουσίες και οικήματα προς όφελος των συμπατριωτών τους.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της έννοιας της Ευεργεσίας καθώς και στη σημαντικότητα της ενεργοποίησης και σύγχρονων Ευεργετών και Δωρητών.

Παρόντες ήταν, ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Χρήστος Κομπατσιάρης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Τσιουτσιούδας, Στέλιος Χλεμές, Ηλίας Πολύζος και Μαρία Ναβροζίδου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κολινδρού Αντώνης Πλιάμης και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Τσελεπής, και πλήθος πιστών.