Κοψιάλης: Αποσύρεται από το giveaway για το σπίτι με τους Αντετοκούνμπο μετά το #Cancel_Kopsialis
Ειδήσεις

Κοψιάλης: Αποσύρεται από το giveaway για το σπίτι με τους Αντετοκούνμπο μετά το #Cancel_Kopsialis

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες influencers, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εις βάρος του, μετά τα όσα είπε σε βίντεο, σχολιάζοντας την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοφιλής YouTuber και influencer σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, έδειναν δώρο στα social media ένα σπίτι αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ, επιπλωμένο και με θέα στην Ακρόπολη.

Ύστερα όμως από το σάλο που προκλήθηκε από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης δημοσίευσε story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πώς αποχωρεί από τoν διαγωνισμό, ωστόσο οι συμμετοχές συνεχίζονται κανονικά.

stori

 

Όταν η καταγγελία του βιασμού ήρθε στο προσκήνιο από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και τα social media «πήραν φωτιά», ένα από τα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δ.Φ., με τον οποίο ο νεαρός Influencer διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Μόλις, ο εν λόγω επιχειρηματίας διέψευσε την υπόθεση και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντάς τον.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εξήγησε πως ο Δ.Φ. «από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι φίλος του δεν σχετίζεται με τη διαρροή του βίντεο revenge porn της Ιωάννας Τούνη.

Άλλωστε, στη συνέχεια και η ίδια η Ιωάννα Τούνη βγήκε και διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση αναφέροντας το όνομα του άνδρα που προέβη στη διαρροή του βίντεο, σύμφωνα με την ίδια.

Έτσι, ξεκίνησε το #cancel_kopsialis στο Twitter, το hashtag που κάποια στιγμή έφτασε και στην κορυφή των trends στην Ελλάδα, με τον κόσμο να τον κατηγορεί πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του, επειδή ο ίδιος έχει τονίσει ότι γνωρίζεται προσωπικά με τον επιχειρηματία.

Σχετικά άρθρα