Μία τεράστια έκπληξη περίμενε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών της Κύπρου όταν πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο 28χρονο τρόφιμο ο οποίος επέστρεψε από το δικαστήριο Λεμεσού στο οποίο δικαζόταν για μία άλλη υπόθεση του.

Κατά την επιστροφή του λοιπόν στις Κεντρικές φυλακές διαπιστώθηκε ότι κάτι έκρυβε στο σώμα του, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έκρυβε αντικείμενα στον πρωκτό του, τα οποία όπως ισχυρίστηκε, εξασφάλισε ενώσω βρισκόταν στο Δικαστήριο.

Όταν όμως οι υπάλληλοι υπέβαλαν τον φυλακισμένο στον έλεγχο του σκάνερ έμειναν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό από αυτό που είδαν. Ο 28χρονος Ελληνοκύπριος έκρυβε ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερα κινητά στον πρωκτό του.

Και αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι φυλακισμένος όταν πέρναγε τις πύλες της φυλακής για να πάει στο δικαστήριο ήταν καθαρός. Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά εκτός από τα 4 κινητά έκρυβε επιπλέον στο απόκρυφο αυτό σημείο και ποσότητα ναρκωτικών.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφόδευσε τα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν από την Αστυνομία για εξετάσεις.

 

Πηγή: reporter.com.cy