Θέλει να πάει από τη Λάρισα στη Φθιώτιδα αλλά αυτό δεν είναι τόσο απλό. Σταματάει, ρωτάει και πέφτει πάνω σε μια γιαγιά που δεν ξέρει «γρι» από αγγλικά. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό…

Το βίντεο που γυρίστηκε στη Λάρισα γίνεται viral και απολύτως δικαιολογημένα. Οι συντελεστές του βίντεο πέτυχαν και με το παραπάνω το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από τη διαφήμιση ενός τουρνουά μπάσκετ που γίνεται στη Φθιώτιδα. Επιστράτευσαν το χιούμορ τους και βρήκαν την κατάλληλη πρωταγωνίστρια που βλέπετε παρακάτω.

Στην πραγματικότητα είναι Λαρισαία εκπαιδευτικός και θέλησε με αυτόν τον ευχάριστο τρόπο να στηρίξει μια προσπάθεια ενός τουρνουά μπάσκετ σε ένα μικρό χωριό της Φθιώτιδας, το 7ο τουρνουά μπάσκετ Αργυροχωρίου.

Για καλό σκοπό λοιπόν η Ιφιγένεια Μάκου ντύθηκε Αγγλίδα τουρίστρια και σκόρπισε γέλιο με το βίντεο που επιμελήθηκε ο αδερφός της, Αριστοτέλης Μάκος σε μια… οικογενειακή υπόθεση.

Όσο για το story; Μια Αγγλίδα τουρίστρια προσπαθεί να φτάσει στον τόπο της διοργάνωσης του τουρνουά, περνώντας τα πάνδεινα! Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το onlarissa.gr…

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr