Η συγκλονιστική εξομολόγηση από την αδερφή του Mad Clip

O ξαφνικός θάνατος του Mad Clip σε τόσο μικρή ηλικία και σε μία φάση, που η καριέρα του ήταν στο πικ της θα είναι κάτι, που θα στενοχωρεί πάντα το κοινό που τον λάτρεψε, αλλά και την οικογένεια του.

Η αδερφή του, Άσπα, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού και προσπαθεί μέσα από εκείνη να μείνει «ζωντανός» και ο αδερφός της.

Η νεαρή τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας φανερά συγκινημένη για τον αδερφό της.

Στη συνέχεια μάλιστα, μιας και ήταν πολύ κοντά του, αποκάλυψε πως τελευταία του επιθυμία ήταν να μπει η αδερφή του στον χώρο του τραγουδιού, αφού την πίστευε πάρα πολύ.

Η τελευταία επιθυμία του Mad Clip πριν πεθάνει
«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα και συνέχισε…

«Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το ‘Μπορεί’. Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

 

Πηγή: in.gr