«Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος» γράφει, μεταξύ άλλων, στον λογαριασμό του ο ράπερ. Δείτε την μακροσκελή ανάρτησή του.

Από τον καυγά μεταξύ του Light και του Snik αμαυρώθηκε η βραδιά των χθεσινών (22/6) Mad Video Music Awards.

Οι τράπερς πιάστηκαν στα χέρια δύο φορές, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου για αρκετά λεπτά και να τραυματιστούν οι Ρούλα Κορομηλά και Έλενα Παπαρίζου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για την εκδήλωση ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος θα έδινε και ένα βραβείο.

Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν ανέβηκε ποτέ στη σκηνή, ύστερα από το ακραίο περιστατικό με τον καυγά.

Ο ίδιος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα προσωπικά του social media, περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτό το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου. Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει απ’ όλους μας… Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά…

Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι “σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα” δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views.

Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η «μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!! Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή.

Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά. Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή:
Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!! Νίκος Βουρλιώτης a.k.a NiVO».

Δείτε τα stories του στο Instagram

 

Πηγή: in.gr