Η χώρα μας βαδίζει πλέον προς τις επικείμενες εθνικές εκλογές. Διανύουμε μια έντονη και μακρά προεκλογική περίοδο με κόμματα των δύο τελευταίων Κυβερνήσεων να αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και κυρίως δεν μας προτείνουν λύσεις στα καυτά ζητήματα της καθημερινότητας.

Η Δημοκρατική Παράταξη, η πολιτική δύναμη που άλλαξε την ιστορική διαδρομή της πατρίδας μας και δικαίωσε τους, πόθους και τα οράματα γενεών, μετά από μια περίοδο αμφισβήτησης και προβληματισμού των πολιτών, ανανεωμένη και ελπιδοφόρα έρχεται ως η λύση στα αδιέξοδα. Από κάθε γωνιά της Ελλάδας τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και νικηφόρα.

Ο δημοκρατικός κόσμος, η κοινωνία του μόχθου, ήδη έδωσε τα πρώτα και πολύ αξιόλογα μηνύματα της συμπόρευσης για τη νέα προοπτική, συσπειρώθηκε στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και με ηγέτη τον Νίκο Ανδρουλάκη ενός πολιτικού ο οποίος στην διαδρομή του έδειξε εντιμότητα, καθαρό και συνεπή λόγο, πάντα μακριά από συστημικές συντεχνίες, πορεύεται για την άνοδο της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, η οικονομολόγος Μαρία Μίχου, ως Βουλευτής Πιερίας την περίοδο 2009-2012, ως Νομαρχιακή  Σύμβουλος  Πιερίας  2006-2009, ως πολιτικό στέλεχος μέσα από τις διαδικασίες της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, αγωνίστηκε για τα ζητήματα του Νομού. Δεν εγκατέλειψε ποτέ την παράταξη, μόχθησε για την ενότητα και συνέχεια, μάλιστα σε περιόδους που πολλοί «γύρισαν την πλάτη» και με αγνούς αγωνιστές έκανε πράξη την ιδεολογία της.

Του δημοκρατικού σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο όπως μας άφησε ως πολιτική  παρακαταθήκη ο αείμνηστος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου.

Τώρα που πλησιάζει η ώρα της επιλογής του Ελληνικού λαού, η Μαρία Μίχου, δηλώνει και πάλι παρούσα σε αυτό το προσκλητήριο της Δημοκρατίας.

Λαμβάνοντας και επίσημα το χρίσμα της υποψήφιας Βουλευτή Πιερίας μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η δική μας Μαρία, συνεχίζει την ενημέρωση των πολιτικών θέσεων του Κινήματος, με σειρά επισκέψεων και επαφών με συμπολίτες μας, όπως πάντα κοντά και δίπλα τους.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στις 11:30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη»,  η Μαρία Μίχου πραγματοποιεί πολιτική ομιλία και μας καλεί όλους να συμπορευτούμε στο προσκλητήριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

«Θεωρώ τιμή την παρουσία σας στην πολιτική μου εκδήλωση. Γιατί οφείλουμε να ανατρέψουμε την καθοδική πορεία του τόπου και να επαναφέρουμε την ελπίδα, το χαμόγελο και την προοπτική στην Ελληνίδα και τον Έλληνα. Να τελειώνουμε με τις αποτυχημένες πολιτικές της τελευταίας οκταετίας.

Με χαρά και τιμή σας περιμένω στο κάλεσμα που απαιτούν οι καιροί, για να δώσουμε τις λύσεις που εγγυάται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Με κυρίαρχη αναφορά, ότι, συνεχίζουμε δυναμικά μαζί, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.»