Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

To Master Junior Chef του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ, “Οlympus Food Paths”, του δήμου Δίου-Ολύμπου παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σοφίας Ζαχαράκη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, είναι γεγονός, με τους επίδοξους μικρούς και λίγο… μεγαλύτερους μάγειρες, με καπέλα και ποδιές, να δημιουργούν εδέσματα με μοναδικά τοπικά προϊόντα, στην κεντρική πλατεία Λιτοχώρου.

Ο πλέον λιλιπούτειος εξ αυτών πρωταγωνιστεί σ’ ένα βιωματικό γαστρονομικό σεμινάριο μαγειρικής δημιουργίας τριών πιάτων (κεφτεδάκια, σαλάτα, pancakes) για παιδιά, με τοπικές πρώτες ύλες, γιατί η μαγειρική μπορεί να γίνει και παιχνίδι!
Δείτε εδώ
(Δελτίο τύπου)