Έχει κατακτήσει τους πάντες με την ήρεμη παρουσία του. Ο λόγος για τον Πάνο Ιωαννίδη του Master Chef, που δεν ξεχνά την καταγωγή του από την Κωνσταντινούπολη όταν μπαίνει στην κουζίνα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Μπήκε στην κουζίνα σε πολύ νεαρή ηλικία πριν αποφασίσει τι ήθελε να κάνει.

Το πρώτο φαγητό που έφτιαξε ήταν ένα μυδοπίλαφο σε ηλικία 9 ετών.

Στα 16 του άρχισε να εργάζεται για να συντηρηθεί.

Δούλεψε σε συνεργεία, σερβιτόρος, πλανόδιος πωλητής και μοντέλο.

Σπούδασε σε ελβετικό κολέγιο και πήρε πτυχίο στο μάρκετινγκ.

Μετά το στρατό δούλεψε στην Ιταλία σε εστιατόρια με πολύ μεγάλο κόπο αφού δέχτηκε πολλές φορές bulling.

Δούλεψε σαν σεφ για 15 χρόνια στην πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα.

Είναι και σήμερα καθηγητής μαγειρικής σε τουριστικές σχολές.

Αντιπαθεί τη φέτα.

Φορά μια βέρα σε σχέδιο του πατέρα του.

Αγαπημένο του πιάτο είναι τα σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα, φρέσκο βασιλικό και παρμεζάνα.

Λατρεύει και το σουβλάκι.

 

Πηγή: thetoc.gr