Το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό, ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε αμέσως viral.

Ο αγώνας μπάσκετ γυναικών στο Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα ήταν σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής κανείς δεν είχε ασχοληθεί με τους διαιτητές οι οποίοι σφύριζαν σωστά, τίμια και ακριβοδίκαια.

Κάποια στιγμή η παίκτρια της Buducnost η Violleta Lazarevic κερδίζει φάουλ ενώ επιχειρούσε να σουτάρει. Ο διαιτητής δεν το σκέφτηκε καθόλου. Σφύριξε και έδειξε με τα δάχτυλα του το νούμερο 2, δηλαδή ότι η παίκτρια θα πρέπει να εκτελέσει δυο βολές.

Η Violleta πήρε θέση για να εκτελέσει τις βολές, και ενώ σημάδευε το καλάθι συνειδητοποίησε ότι οι άλλες παίκτριες, τόσο της ομάδας της όσο και οι αντίπαλες χειροκροτούν και χαμογελούν. Όλες μαζί.

Έστρεψε το βλέμμα της δεξιά και τότε είδε τον διαιτητή του αγώνα (εκείνον που είχε σφυρίξει το φάουλ) να έχει γονατίσει μπροστά της και στα προτεταμένα χέρια του να βαστάει ένα μονόπετρο.

 

Ο διαιτητής της έκανε πρόταση γάμου και η Violleta είπε αμέσως το «ναι». Εξάλλου είχαν σχέση μαζί κοντά στα δυο χρόνια που την είχαν κρατήσει κρυφή ακριβώς επειδή εκείνη είναι παίκτρια και ο άλλος διαιτητής που σφυρίζει σε γυναικείο μπάσκετ.

Η Lazarevic έχει ύψος 1.91 και είναι ενεργό μέλος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, της εθνικής του Μαυροβουνίου.

 

 

Πηγή:in.gr