Εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
Ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα σήμερα το πρωί, ωστόσο πλέον είναι καλύτερα στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Είμαι καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο.

Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως αλήθεια είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση.

Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του. Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή έγινε γνωστό και τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά.

Εγώ τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας.

Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις.

Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά, που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος, ήταν με τη μαμά μου. Οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, που ο ίδιος θα μοιραστεί αν θέλει, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που τον είδα ήταν δυνατός και ήρεμος” εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Εξαιτίας του προβλήματος υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, οι παραστάσεις “Μπαμπάδες με ρούμι” όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος ηθοποιός, δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

 

 

Πηγή:dnews