Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι «η Αθήνα μεγαλούργησε, επειδή είχε καλό πολίτευμα», σήμερα όμως οδεύουμε προς μία εκφυλισμένη Δημοκρατία η οποία είναι το χειρότερο είδος πολιτεύματος.

Με τα «μέτρα προσαρμογής» των Μνημονίων, η οικονομία έχει περιέλθει στον έλεγχο των δανειστών μας, έχει εκποιηθεί όλη η δημόσια περιουσία μας και έχει καταλυθεί το Κράτος Δικαίου και Κοινωνικής Μέριμνας.

Το Σύνταγμα αποδομείται στο όνομα «κοινωνικών αναγκών» η αλήθεια «μπαζώνεται» και ο πολίτης περιθωριοποιείται. Η κοινωνία πλήττεται από την ανεργία, την ακρίβεια, την εγκληματικότητα, την μετανάστευση των νέων μας και την βίαια αλλαγή του δημογραφικού με την αθρόα νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών.

Η ελληνορθόδοξη παιδεία και παράδοση εξοβελίζονται, ενώ με τον πρόσφατο νόμο για τον γάμο, προσβάλλεται η οικογένεια, η μητρότητα και η παιδική ηλικία.

Μετά την προδοσία της Μακεδονίας και την εγκατάλειψη των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και της Κύπρου, επιχειρείται άλλη μία συμφωνία τύπου Πρεσπών στο Αιγαίο, με εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ενώ σχεδιάζεται και η αποστολή επιπλέον αμυντικού εξοπλισμού στην Ουκρανία, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την Εθνική μας Άμυνα και Ασφάλεια.

Σε όλα αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι και να δικαιολογούμε τους υπευθύνους. Η ψήφος μας αποτελεί το πιο δυνατό και καθοριστικό μέσο έκφρασης διαμαρτυρίας, αλλά και προτίμησης σε πρόσωπα που εμπιστευόμαστε να μας εκπροσωπήσουν στα κοινά.

Στις Ευρωεκλογές καλούμαστε να επιλέξουμε αντιπροσώπους οι οποίοι με όραμα, αξίες,  γνώση και ικανότητες, θα εργασθούν, έτσι ώστε η Ευρωπαϊκή πολιτική να υποστηρίζει τα εθνικά μας συμφέροντα και η Ευρώπη να ενώνει τους Λαούς, χωρίς να καταργεί την ταυτότητα και την ανεξαρτησία των Κρατών.

Σε αυτόν τον αγώνα συμμετέχω και εγώ και ζητώ την υποστήριξή σας.

Στις 09 Ιουν 2024 βάζουμε την ΝΙΚΗ της Ελλάδας μπροστά.

Σύντομο Βιογραφικό.

Ο Ιωάννης Ιντζές γεννήθηκε στα Λάβαρα Έβρου. Είναι παντρεμένος με την Καθηγήτρια Βάϊα Μπλιάτσιου με την οποία απέκτησαν  τρία τέκνα και διαμένουν μόνιμα στην Κατερίνη.

Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1988 και υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Αξιωματικός Πυροβολικού επί 38 έτη, σε διάφορες διοικητικές και επιτελικές θέσεις, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Ισπανία).

Παρακολούθησε ειδική εκπαίδευση στις ΗΠΑ και στη Γερμανία, ενώ συμμετείχε και σε  αποστολή στα Σκόπια. Διετέλεσε Διοικητής ΠΒ στην XVI M/K Μεραρχία και στην 1η  ΣΤΡΑΤΙΑ και Υποδιοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού. Αποστρατεύτηκε τον Μαρ του 2022 με τον βαθμό του Αντιστρατήγου ε.α.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Plymouth. Γνωρίζει Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

Είναι Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΙΚΗΣ και Επιστημονικός Συνεργάτης του Προέδρου της Δημητρίου Νατσιού.