Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση συλλόγων, φορέων και απλών πολιτών συνεχίζεται το πασχαλινό παζάρι που διοργανώνει και φέτος ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στον προαύλιο χώρο της νέας του στέγης, επί της οδού Αυγουστίνου 9 (δίπλα στα υπεραστικά ΚΤΕΛ Πιερίας).

Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, ήταν σε εξέλιξη και η εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ώστε μητέρες και παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους και αυτό το Πάσχα.

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν κοντά στον σύλλογο για να τον στηρίξουν ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, πρ. υπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας (η οποία είχε οργανώσει και δράση αλληλεγγύης υπέρ του Βενιαμίν) με τον πρόεδρό της Χαράλαμπο Μπρουσκέλη, η Λέσχη Lions Κατερίνης με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Καλλιφατίδη, το Παράρτημα Πιερίας «Ολυμπιάδες» της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» με επικεφαλής την πρόεδρο Φωτεινή Φλογέρα, ο πρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού «Παιδική Χαρά» Κωνσταντίνος Φιρινίδης, ο οποίος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη κ.α.

Παρόντες ο πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ Άρης Πετρίδης, ο πρώην πρόεδρος Χάρης Αναστασίου και η σύζυγός του Τζοάννα, μέλη του ΔΣ και πολλοί εθελοντές, που υποδέχθηκαν τον κόσμο και φρόντισαν και φέτος ώστε κανένα παιδί να μην μείνει τις άγιες μέρες του Πάσχα χωρίς λαμπάδα, δώρα και γλυκίσματα.