Η Ανατολή Κωνσταντινίδου, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.), Πολιτευτής της Ν.Δ στη Β΄Θεσσαλονίκης και Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη ξεκίνησε τη δράση «Βάλε Στόχο… Βάλε Γκολ» από το 2016 στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης χαρίζοντας μπάλες ποδοσφαίρου σε Αθλητικούς Συλλόγους και Δημόσια Σχολεία όπου αντιμετωπίζουν προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής.

Στόχος της δράσης όπως  αναφέρει η κ. Κωνσταντινίδου είναι η  προβολή της αξίας του αθλητισμού, η ενθάρρυνση και προτροπή των παιδιών στην ενασχόληση τους είτε σε ομαδικά είτε ατομικά αθλήματα  μέσω της προσφοράς της μπάλας, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν εθιστεί στο διαδίκτυο και την καθιστική ζωή.

Ταυτόχρονα  τα παιδιά ενθαρρύνονται ώστε να θέτουν στόχους στη ζωή τους και να τους υλοποιούν όπως ακριβώς οι αθλητές επιδιώκουν σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου να βάλουν γκολ ώστε να νικήσουν τον αντίπαλο πάντα μέσω της ευγενούς άμιλλας. Οι μπάλες θα συνεχίσουν να προσφέρονται μέχρι να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες με κινητήριο δύναμη την αγάπη για τα παιδιά, το μέλλον του τόπου, στα οποία εναποθέτουμε τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτή τη φορά η κ. Κωνσταντινίδου επισκέφθηκε  τις  τοπικές ομάδες «Μέγας Αλέξανδρος» στο γήπεδο της στο Μελισσοχώρι και την τοπική ομάδα «Διγενής Κρυονερίου» στο γήπεδο της στο Κρυονέρι προσφέροντας  μπάλες και συζητώντας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις ανάγκες των ομάδων.