Έγκυος στο τρίτο παιδί τους η Κάρι Σίμοντς.

Στα τέλη του 2021, ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον υποδέχτηκε στον κόσμο το έβδομο παιδί του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η σύζυγός του, Κάρι Τζόνσον έκανε την έκπληξη και πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος! Ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει πατέρας για ογδόη φορά, ενώ όπως αποκάλυψε η σύζυγός του πρόκειται να γεννήσει σε λίγες εβδομάδες.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση των Τζόνσον έγινε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, όπου έφτασαν χέρι-χέρι.

Η ανάρτηση στα social media
«Έρχεται νέο μέλος της ομάδας σε λίγες μόνο εβδομάδες. Ένιωθα αρκετά εξουθενωμένη τους τελευταίους 8 μήνες, αλλά ανυπομονούμε να γνωρίσουμε αυτό το μικρό. Ο Wilf είναι ενθουσιασμένος που θα γίνει ξανά μεγάλος αδερφός και το συζητάει ασταμάτητα. Μη νομίζετε ότι η Romy έχει ιδέα για το τι έρχεται… Σύντομα θα έχει!» έγραψε η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον.

«Ο Γουίλφ είναι ενθουσιασμένος που θα ξαναγίνει μεγάλος αδερφός και φλυαρεί γι’ αυτό ασταμάτητα. Μην νομίζετε ότι η Ρόμι έχει ιδέα τι έρχεται… Αλλά θα αποκτήσει σύντομα» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

 

 

 

Πηγή:in.gr