Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2023 συγκλήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από την πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Μετά από τις αρχαιρεσίες, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου

     “Η ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ”

Πρόεδρος :            ΝΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΣ

Α’ Αντιπρόεδρος   ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ   ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Β’ Αντιπρόεδρος   ΛΑΜΠΡΟΥ           ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Γεν.Γραμματέας     ΔΟΥΛΙΑΚΑΣ        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ταμίας                     ΑΔΑΜΟΥ             ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Μέλος                     ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ        ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μέλος                     ΝΑΤΣΙΟΣ              ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μήνυμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου   

Αγαπητοί μας φίλοι και μέλη του συλλόγου!!!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να σας ευχαριστήσει από καρδιάς για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον σας για την λειτουργία του συλλόγου με τη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει τη δύναμη για τη συνέχεια! Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή ππροσπάθεια για να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Σύλλογο και να πετύχουμε το έργο μας.

Θα το καταφέρουμε αυτό:

Συνεργαζόμενοι πάντα αποτελεσματικά και διεκδικώντας από τους αρμόδιους φορείς ό,τι καλύτερο γίνεται. Στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των αναγκών του συλλόγου και την διατήρηση της παράδοσης.

Επιπρόσθετα επιδιώκοντας την υλοποίηση δράσεων που θα προάγουν τη συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας και Ιδιαίτερα των χωριών μας που συγκροτούσαν την Δρυάνιστα!

Η  ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ είναι απαραίτητη και το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι ανοιχτό για τον καθένα σας σε ό,τι αφορά το σύλλογο. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους σας υγεία, ευτυχία και με το καλό να υποδεχτούμε την Γέννηση του Θεανθρώπου.

Καλά Χριστούγεννα

Το ΔΣ του συλλόγου