Με αφορμή την παράδοση του νότιου τμήματος της περιφερειακής οδού Κατερίνης 4,9 χιλιομέτρων, ο δήμαρχος Κατερίνης κατά ανερυθρίαστο τρόπο, προχώρησε σε οικειοποίηση ενός έργου που σαφώς δεν είναι του δήμου Κατερίνης.

Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από λήψη drone συνοδευόμενο από δηλώσεις του δημάρχου σε απόλυτη δυσαρμονία με την πραγματικότητα.

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται από την διεύθυνση τεχνικών έργων της Κεντρικής Μακεδονίας, επομένως φορέας υλοποίησης του έργου είναι η περιφέρεια και όχι ο Δήμος Κατερίνης. Για να ακριβολογούμε η συνεπικούρηση του Δήμου Κατερίνης στο εν λόγω έργο με ορισμένες μελέτες δεν δίνει δικαίωμα στον Δήμαρχο Κατερίνης να κομπάζει για ένα έργο που δεν του ανήκει κατασκευαστικά.

Είναι πραγματικά λυπηρό ο κ. Χιονίδης να προσπαθεί να σφετεριστεί ένα έργο της περιφέρειας όσο και αν κατανοούμε τους προφανείς λόγους που το κάνει. Με απλά λόγια ο επί σειρά δώδεκα ετών Δήμαρχος προσπαθεί να καλύψει την ένδεια της διοίκησής του σε μεγάλες παρεμβάσεις και σε μεγάλα έργα στον τόπο μας παρουσιάζοντας μόνο παρτέρια και δέντρα.

Ηθικό δίδαγμα: ο τόπος δεν  έχει ανάγκη από ένα  Δήμαρχο που σφετερίζεται αλλότρια έργα αλλά από έναν δήμαρχο που οραματίζεται, σχεδιάζει και υλοποιεί.

Με τιμή

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

Υ.Γ. Ακολουθεί link για του λόγου το αληθές από επίσκεψη- επιθεώρηση του κ. Τζιτζικώστα στη Περιφερειακή Οδό Κατερίνης. Αξίζει να το διαβάσετε.

https://www.voria.gr/article/epitheorisi-tzitzikosta-stin-perifereiaki-odo-katerinis