Αρνητικά διακείμενη σε ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι η υφυπουργός Εσωτερικών και αρμόδια για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Θεωρώ απαράδεκτο ότι αυτή τη στιγμή ο κ. Ψωμιάδης αλωνίζει τον πόλη είτε ως υποψήφιος δήμαρχος, είτε ως επίσημος στις εξέδρες των επισήμων. Δεν το καταλαβαίνω, δεν το κατανοώ και προσωπικά δεν το δέχομαι», τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης η κ. Νοτοπούλου.

«Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα τον συναντούσα, δεν του δίνω καν το χέρι μου στον δρόμο όταν τον συναντώ» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στις δημοτικές εκλογές, η κ. Νοτοπούλου ανέφερε πως «θέλουμε να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Μπουτάρης γιατί στο πρόσωπό του αποτυπώνεται, δια στόματος πρωθυπουργού πια, η σύγκλιση ενός προοδευτικού μετώπου στην πόλη. Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που μας έχουν φέρει το προηγούμενο διάστημα σε αντιπαράθεση με την πολιτική του νυν δημάρχου. Δεν μπορεί κανένας όμως να παραβλέψει, παρά να συμπαραταχθεί απόλυτα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε όλα τα προηγούμενα χρόνια για να φέρει έναν αέρα δημοκρατίας στην πόλη, έναν αέρα ελευθερίας, έναν αέρα προόδου και να αφήσουμε πίσω τον σκοταδισμό».

Πηγή: thessnews.gr