Το Horizon Worlds «βελτιώνεται γρήγορα»

Η υποδοχή κάθε άλλο παρά θετική ήταν. Πολλοί χλεύασαν τη «selfie» του Μαρκ Ζούκερμπεγκ στο metaverse. Η κριτική είχε αποτέλεσμα, καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα την άλλαξε.

Αυτή την εβδομάδα ο Ζούκερμπεργκ λάνσαρε στη Γαλλία και την Ισπανία το Horizon Worlds, μια εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία avatar του μπροστά στον Πύργο του Άιφελ.

 

Οι χρήστες του διαδικτύου δεν ενθουσιάστηκαν και χλεύασαν τα γραφικά του εγχειρήματος για το οποίο η Meta ξόδεψε τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια δολάρια τον τελευταίο χρόνο. Χαρακτηριστικό το σχόλιο του, Κέβιν Ρους των New York Times, που επεσήμανε ότι τα γραφικά είναι «χειρότερα από παιχνίδι στο Wii του 2008».

Ο Ζούκερμπεργκ προφανώς είδε αυτές τις κριτικές, καθώς ανακοίνωσε ότι έρχονται σημαντικές ενημερώσεις, μαζί με νέα γραφικά των avatar. Παράλληλα, δημοσίευσε στο Facebook και το Instagram μια νέα φωτογραφία του avatar του.

«Ξέρω ότι η φωτογραφία που πόσταρα αυτή την εβδομάδα ήταν αρκετά στοιχειώδης. Τραβήχτηκε πολύ γρήγορα, για να εορταστεί ένα λανσάρισμα», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος και συμπλήρωσε ότι τα γραφικά του Horizon Worlds είναι «ικανά για πολλά περισσότερα», ενώ υποσχέθηκε ότι «θα βελτιωθούν γρήγορα».

 

 

Πηγή: lifo.gr