Τιμητική βράβευση  για την επί σειρά ετών συνεργάτιδα Ελένη Χατζηιωαννίδου – Καϊμακάμη, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Πιερίας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης κοπής πίτας για το νέο έτος. Τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στην Ομοσπονδία, καθώς αποτέλεσε τον στυλοβάτη της για πολλά χρόνια.

Η βράβευση της κας. Χατζηιωαννίδου ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, όπου οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τον σεβασμό και την εκτίμησή τους για τον αφοσιωμένο ρόλο που διαδραμάτισε.

Με την υποδειγματική της πορεία, αφήνει τη δική της σφραγίδα που θα εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές. Την τιμητική πλακέτα απένειμε στην κα. Ελένη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος Εξίζογλου, ενώ η ίδια  παρέλαβε το βραβείο με συγκίνηση,

Η εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΕΒΕΠ για το νέο έτος έγινε η αφορμή για μια βραδιά γεμάτη συναισθηματικές στιγμές, αναδεικνύοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση προς τα άτομα που αφιέρωσαν χρόνο και προσπάθεια για το κοινό καλό. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

https://

Την τιμητική πλακέτα απένειμε στην κα. Ελένη Χατζηιωαννίδου Καϊμακάμη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος Εξίζογλου
Την τιμητική πλακέτα απένειμε στην κα. Ελένη Χατζηιωαννίδου Καϊμακάμη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος Εξίζογλου