Μία σημαντική στιγμή σήμερα για την Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς παραδόθηκε στην κυκλοφορία η δεύτερη φάση του περιφερειακού δρόμου της πόλης. Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στον κόμβο της Ανδρομάχης, με την παρουσία πολλών επισήμων προσώπων και τοπικών παραγόντων.

Την τελετή αγιασμού έκανε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεώργιος, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και πλήθος άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Μπίλιας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, οι βουλευτές Πιερίας  Φώντας Μπαραλιάκος και Κομνηνός Δελβερούδης,  ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιάννης Ντούμος, εκπρόσωπος του Βουλευτή Σπύρου Κουλκουδίνα, καθώς και ο πρώην δήμαρχος και πρώην βουλευτής κ. Σάββας Χιονίδης.

Η ολοκλήρωση αυτής της δεύτερης φάσης του περιφερειακού δρόμου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση της υποδομής της πόλης και την αύξηση της ασφάλειας και της άνεσης των κατοίκων και των επισκεπτών. Η νέα διαδρομή θα συμβάλει στην ελάφρυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και στη βελτίωση της πρόσβασης σε σημαντικά σημεία της περιοχής.

http://

http://