Ευχαριστώ από καρδιάς τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς  «Εμμανουήλ Κριαρά», τον πρόεδρο κ. Μάκη Μπούζα, την κ. Τούλα Μυλωνέρου Τριανταφυλλια Μυλωνερου και όλο το ΔΣ του συλλόγου  Βαλασία Καραγεωργίου και τα 3 Νηπιαγωγεία Λεπτοκαρυάς για την πρόσκληση και την οργάνωση αυτής της όμορφης παρουσίασης στην πολύ όμορφη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεπτοκαρυάς και την κ. Βαλασία Καραγεωργίου, μέλος του Δ.Σ., για την προλόγιση.

Επίσης τη θεατρολόγο κ. Μάγια Μπάλλα για την προετοιμασία του θεατρικού και την καθοδήγηση της και τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του συλλόγου που απέδωσαν εξαιρετικά μέρος του βιβλίου. Τα παιδιά μας συνεπήραν με τον αυθορμητισμό τους, τη θεατρική τους δεινότητα και το χιούμορ τους και όλοι μας χαρήκαμε μια όμορφη θεατρική απόδοση του βιβλίου. Στο τέλος τα παιδιά ζωγράφισαν τον Σωσό και μου χάρισαν τις όμορφες ζωγραφιές τους!

Ευχαριστώ και όλους όσους παρευρέθηκαν στην παρουσίαση παιδιά, γονείς και κηδεμόνες, γιαγιάδες και παππούδες, εκπαιδευτικοί και νηπιαγωγοί, αγαπητοί και εκλεκτοί φίλοι εικαστικοί απ’ τα παλιά Ειρήνη Γάβρη (δασκάλα ζωγραφικής του Συλλόγου), Μιχάλης Κωστόπουλος, αγαπητή φίλη συγγραφέας παιδικών βιβλίων από Θεσ/νίκη χρυσα μπουκλα!

Η χαρά μου είναι απερίγραπτη!

Φωτογραφίες :Στέλλα Τζιτζιλή