Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε 57χρονος αρνητής, υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη χάθηκε ένας αγαπημένος συνάδελφός τους. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σουλικιά που «έσβησε» στα 58 του χρόνια, λίγες ώρες αφότου διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου λόγω κορονοϊού.

Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Κάθε φορά που το θέμα έμπαινε σε συζήτηση στους κόλπους της ΔΕΥΑΜΒ ο ίδιος αντιδρούσε.

Επηρεασμένος από διάφορες θεωρίες έλεγε στους συναδέλφους του ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί και αμφισβητούσε τις επιστημονικές απόψεις των ειδικών που προτρέπουν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Πριν από λίγες μέρες κόλλησε τον ιό. Παρέμεινε σπίτι, δεν πήγε στο Νοσοκομείο. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα επιβαρυνθεί η υγεία του σε τέτοιο βαθμό, ώστε η επιδείνωση να καταστεί μοιραία για τη ζωή του.
Όταν μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια υψηλού βαθμού. Ο κορεσμός του ήταν ιδιαίτερα χαμηλός. Οι γιατροί σήμαναν συναγερμό. Παρ’ ότι έγιναν προσπάθειες για να αναταχθεί ο οργανισμός του ήταν πολύ αδύναμος. Ακολούθησε η διασωλήνωση προκειμένου να βοηθηθεί η αναπνευστική λειτουργία. Δυστυχώς ούτε αυτό επετεύχθη.
Χθες λίγα λεπτά πριν τη 1.30 η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ενημερωνόταν για τον θάνατο του 58χρονου.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Συνάδελφοί του ξέσπασαν σε κλάματα. Η απώλειά του οδυνηρή και πρόωρη.

Ο άτυχος 58χρονος εργαζόταν στη ΔΕΥΑΜΒ, ως υπομηχανικός στις Τεχνικές Υπηρεσίες της επιχείρησης, με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Τα τελευταία χρόνια με την πολύτιμη εμπειρία και την επαγγελματικότητά του είχε βοηθήσει πολύ την υπηρεσία στο έργο της.

Αφήνει πίσω του σύζυγο και έναν γιο. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 12 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο, στη θέση «Κούκος».

 

Πηγή:dikaiologitika.gr