«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα», έγραψε η Ελένη Σπανοπούλου για τον θάνατο της Ίσμας Τουλάτου.

Την τελευταία της πνοή μόλις τρεις ημέρες πριν γίνει μητέρα άφησε η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου, βυθίζοντας στη θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης της δημοσιογράφου Ελένης Σπανόπουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice, αλλά και στο iefimerida.gr καλύπτοντας το πολιτιστικό ρεπορτάζ.
«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. Yποκλίνομαι στη δύναμή σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό» έγραψε η Ελένη Σπανόπουλου το βράδυ της Κυριακής 9/7.

 

 

Πηγή:dikaiologitika.gr