Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Θόδωρος Ιγνατιάδης.

H ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Η ΚΕ του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακό Σύμβουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα σήμερα από τη ζωή.

Ο σύντροφος Θόδωρος γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1964 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ακολούθησε το επάγγελμα του κτηνίατρου.

Εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ το 1983 και το 1985 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1991 πέρασε αποκλειστικά στη δουλειά του Κόμματος αναλαμβάνοντας διάφορες χρεώσεις. Από το 2004 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και από το 2011 μέχρι και σήμερα μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Διετέλεσε γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ανατολικής Υπαίθρου.

Ο σ. Θόδωρος Ιγνατιάδης ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς αλλά και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Από το 2002 μέχρι και το 2014 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμης και από το 2014 μέχρι και σήμερα Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 υπήρξε βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Συμμετείχε επίσης στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και στο ΓΕΩΤΕΕ.

Ο σύντροφος Θόδωρος, σύντροφος συνεπής, εργατικός και ακούραστος σε όλη την κομματική ζωή του υπερασπίστηκε με σταθερότητα την πολιτική του ΚΚΕ.

Η ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του σ. Βίκυ, στα δύο του παιδιά, σ. Γιάννη και Χρήστο, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του συντρόφου Θόδωρου θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 17:00 στη Θέρμη.

Συλλυπητήρια δήλωση Απόστολου Τζιτζικώστα

Συλλυπητήρια δήλωση για το θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεόδωρου Ιγνατιάδη εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας:

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου, ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια και ήθος την Αυτοδιοίκηση. Ο Θεόδωρος Ιγνατιάδηςεργάστηκε για τον τόπο του,την Κεντρική Μακεδονία, με αξιοπρέπεια, με πίστη στις ιδέες του, με ανιδιοτέλεια και σθένος. Από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, άσκησε εποικοδομητική αντιπολίτευση και συνέβαλε με όλες τις δυνάμεις του στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, αλλά και στο έργο μας, αποδεικνύοντας ότι πάνω από ιδεολογικές και κομματικές διαφορές, όλους, διοίκηση και αντιπολίτευση, μάς ενώνει ο κοινός στόχος: να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Θα τον θυμόμαστε για τη σημαντική και μακρόχρονη προσφορά του στον τόπο μας και στη χώρα, καθώς διατέλεσε και Βουλευτής Θεσσαλονίκης, Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης, αλλά και Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2014 μέχρι σήμερα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».