Πρώτο ελεύθερο Σαββατοκύριακο με ανοιχτά καφέ, εστιατόρια και μπαρ, καθώς και των οργανωμένων παραλιών με τους επιχειρηματίες να κάνουν πυρετώδεις προετοιμασίες έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πολλοί Πιεριείς επέλεξαν τις παραλίες του Παντελεήμονα, του Πλαταμώνα, της Σκοτίνας αλλά και της Πλάκας Λιτοχώρου, προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, αρκετοί προτίμησαν τις ψαροταβέρνες και τα ουζερί κοντά στη θάλασσα ενώ πολλοί ήταν και οι τολμηροί που ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπάνια, αψηφώντας τα κύματα και κάνοντας τις πρώτες βουτιές σε μια μικρή ανάπαυλα από την καθημερινότητα.

Ο «Ντελάλης» συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων για αυτές τις «μικρές ανάσες» ελευθερίας από την στιγμή που έχει ανοίξει η εστίαση αλλά και για την επιθυμία τους να ακολουθήσει ένα κανονικό καλοκαίρι.

Όπως σημειώνουν, αντιλαμβάνονται την κατάσταση και συμμορφώνονται στα πρωτόκολλα και στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την πανδημία.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: