Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στο προαύλιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, πλήθος αστυνομικών για να διαμαρτυρηθούν συμβολικά για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του νεαρού συναδέλφου μας, κατόπιν πρόσκλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας. Ευχόμαστε να ανακάμψει του βαρύτατου τραυματισμού του.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα να παρέμβουν για την οριστική θωράκιση του αστυνομικού επαγγέλματος, λαμβάνοντας κάθε μέτρο αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος. Προς την Ομοσπονδία μας, μεταφέρουμε την αγανάκτηση των συναδέλφων μας για την απαξίωση του αστυνομικού επαγγέλματος από την Πολιτεία, για τα φιλοδωρήματα της τάξης των 30€ μεικτά που απευθύνονται σε επαίτες και τα οποία τους τα επιστρέφουμε ευχαρίστως αρκεί να μην μας απασχολούν και μας σακατεύουν ή μας σκοτώνουν  σε μέτρα τάξης και για τα δήθεν γενναία μέτρα που θα λάμβανε η Κυβέρνηση για την προστασία μας, ενάντια στους εγκληματίες των γηπέδων και τους ηθικούς αυτουργούς αυτών.
Η Πολιτεία αγνοεί αδιάκριτα την πολυάριθμη λίστα των νεκρών μας και την ατελείωτη λίστα των τραυματιών μας. Το επάγγελμα που ασκούμε είναι επικίνδυνο και το γνωρίζουν όλοι. Ελπίζουμε η σημερινή πανελλαδική δράση να είναι η αφετηρία πιο έντονων και μαζικών κινητοποιήσεων, τις οποίες οι συνάδελφοι αναμένουν και για τις οποίες δηλώνουν έτοιμοι και παρόντες. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ώρα. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στην οικογένεια του συναδέλφου μας που δεν θα εορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα.