ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΣΥΠΑ Α και ΠΟΣΥΠΑ Β αγωνίστηκαν για καλό σκοπό

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου η ομάδα των Πιερίδων Μουσών συμμετείχε σε ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο της Π.Ε. Πιερίας. Ήταν ξεχωριστό διότι οργανώθηκε για να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον προπονητή κο  Αντώνη Βλάγκα και πραγματικά ήταν μια εκδήλωση η οποία έδειξε πως υπάρχει ανθρωπιά και διάθεση προσφοράς.

Όπως έγραψε ο κος Βλάγκας, «Είμαι περήφανος σήμερα που ήμουν παρών εκεί μαζί σας και αξιώθηκα να μου δείξει το πνεύμα των Χριστουγέννων ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα, υπάρχει ακόμη ανθρωπιά….»

Πράγματι στην διάρκεια του τουρνουά συγκεντρώθηκαν 40 σακούλες γεμάτες ανθρωπιά και διάθεση προσφοράς από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο χώρο του αθλητικού κέντρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έλειψαν, οι δυνατές και ωραίες φάσεις, τα υπέροχα γκολ, οι δυνατές διεκδικήσεις. Οι ομάδες που έπαιξαν και οι αγώνες που έγιναν:

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – ΠΟΣΥΠΑ Α

25η ΜΑΡΤΙΟΥ – ΠΟΣΥΠΑ Β

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – ΠΟΣΥΠΑ Β

ΠΟΣΥΠΑ Α – ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – 25η ΜΑΡΙΟΥ

ΠΟΣΥΠΑ Α – ΠΟΣΥΠΑ Β

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών, αν και ήταν η μοναδική γυναικεία ομάδα στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως το ποδόσφαιρο δεν έχει ως μέτρο μόνο την δύναμη, αλλά υπάρχει και η τεχνική, το ταλέντο και η επιδεξιότητα.

Ήταν πραγματικά μια ευχάριστη βραδιά που την χάρηκαν όλοι οι αγωνιζόμενοι και οι διοργανωτές.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» ευχαριστεί τον εμπνευστή και διοργανωτή αυτής της εκδήλωσης κο Αντώνη Βλάγκα για την πρόσκληση.