Δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο την νεανική και δυναμική ομάδα του Π.Α.Σ. Φλώρινας στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος οι Πιερίδες Μούσες. Στο ΔΑΚ Φλώρινας ήταν στιγμές που ριπές σφοδρού ανέμου «έκλεβαν» την μπάλα από τα πόδια των παιχτριών. Όμως αυτή η κατάσταση δεν πτόησε τις παίχτριες των Πιερίδων Μουσών. Σύντομα βρήκαν το ρυθμό τους και κόντρα στον άνεμο έστειλαν αρκετές φορές την μπάλα στα δίχτυα της άλλης ομάδας. Με αποφασιστικότητα, με συνεργασία και επιμονή επέβαλαν το παιχνίδι τους και με τις κρίσιμες οδηγίες της προπονήτριας κας Λίας Ζιώγα έφτασαν με άνεση στο ποθητό αποτέλεσμα. Μια νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, σε εκτός έδρας αγώνα, για να ξεκινήσει θετικά το φετινό πρωτάθλημα.

Η αποστολή των Πιερίδων Μουσών στην Φλώρινα είχε την συμμετοχή αρκετών γονέων, μελών και φίλων της ομάδας που εμψύχωσαν και ενίσχυσαν την ομάδα. Η οικογένεια των Πιερίδων Μουσών ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα, ενωμένη, δυνατή και αποφασισμένη για τα καλύτερα!

Στον πρώτο και νικηφόρο αγώνα οι Πιερίδες Μούσες, σύμφωνα με την επιλογή της προπονήτριας κας Λίας Ζιώγα αγωνίστηκαν με τις: Κίτσιου Χ., Κατσίμπουρα Ολ., Λεονταρίτη Αρ., Μαλτέζου Χ., Παναγιωτίδου Σ., Φουρκιώτη Ελ., Μανωλούλη Ι., Γκούτζα Π., Τζιατζιά Μ., Κωνσταντινίδου Α. και Τσακιρίδου Κ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και για τα εδέσματα που πρόσφεραν. Ευχαριστεί επίσης για την προσφορά – χορηγία: τα Σούπερ Μάρκετ «ΠΙΤΣΙΑΣ» για την παλέτα με εμφιαλωμένα νερά, την φαρμακοποιό Στεφανία Μπιτοπούλου για το φαρμακευτικό υλικό, το αρτοποιείο Μανουσαρίδη για τα ψωμάκια.

Τέλος ευχαριστεί την Διοίκηση του Π.Α.Σ. Φλώρινας για την φιλοξενία και το σύνολο της ομάδας για το «ευ αγωνίζεσθαι».

Επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι την επόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου και υποδέχεται στο γήπεδο του Σβορώνου την ομάδα «Σκίουροι»

 

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ελάτε στις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» – Δοκιμαστικά για αθλήτριες και νέες εγγραφές  γίνονται καθημερινά.

Ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις της Ακαδημίας, ελάτε να μας γνωρίσετε.

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών από 7 έως 12 χρονών στην Ακαδημία είναι:

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ.

 

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

 

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας