Ετοιμάζεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου αλλά αγχώνεσαι για το πόσα λεφτά θα ξοδέψετε; Παρακάτω θα δεις μια λίστα με πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να περάσετε τέλεια ακόμα και με πολύ μειωμένο budget.

#1. Koιμηθείτε ένα βράδυ στην παραλία. Αντί να κλείσετε 5 βράδια διαμονής κλείστε 4 και κοιμηθείτε το πρώτο βράδυ στην παραλία κάτω από τα αστέρια. Πιείτε ένα κοκτέιλ, φάτε κάτι, απολαύστε ένα βραδινό μπάνιο και ηρεμήστε δίπλα στο κύμα.

#2. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα στο πιο ψηλό σημείο του νησιού. Αντί να επισκεφτείτε ένα ακριβό εστιατόριο με θέα, πηγαίντε σε ένα ψηλό σημείο του νησιού που βρίσκεστε, εφοδιαστείτε προηγουμένως με όλα τα απαραίτητα και απολαύστε τη βραδιά σας εκεί ψηλά.

 

 

#5. Κάντε την έρευνά σας πριν πάτε σε ένα μέρος και βρείτε εστιατόρια και ταβερνάκια με ωραίο φαγητό που δεν είναι όμως τουριστικά και δεν θα κοστίσουν πολύ όταν τα επισκεφτείτε.

#6. Αποφύγετε τα πολυσύχναστα μέρη που συνήθως έχουν υψηλότερες τιμές.

#7. Οργανώστε το budget που έχετε σωστά ώστε να μην ξοδεύετε παραπάνω χρήματα από αυτά που θέλετε. Αν μπορείτε να ξοδεύετε 20, 30, 50, 100 ευρώ κάθε μέρα τότε οργανώστε τι θα κάνετε μέσα στη μέρα σας ώστε να μην ξοδεύετε πολλά και να μην νιώθετε ταυτόχρονα ότι στερείστε πράγματα. Αν για παράδειγμα λατρεύετε τα καλοκαιρινά κοκτέιλ τότε μπορείτε να κάνετε λίγη παραπάνω οικονομία στο μεσημεριανό σας επιλέγοντας πιο οικονομικά μαγαζιά ώστε να μπορείτε το βράδυ να απολαύσετε το κοκτέιλ σας στο μαγαζί που επιθυμείτε.

 

Πηγή:faysbook.gr