Πρωταθλητής Ελλάδας U 20  στην βαριά κατηγορία των 130 κιλά αναδείχθηκε ο Γκίρνης Ραφαήλ. Ο Μακεδόνας παλαιστής των Ολυμπίων Κατερίνης στην πόλη των Τρικάλων, όπου και έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα U20, νίκησε σε τέσσερις αγώνες με ιδιαίτερη ευκολία χωρίς να παραχωρήσει ούτε έναν πόντο με 35-0 στο σύνολο όλων των αγώνων έναντι των αντιπάλων του.

Έτσι, παράλληλα με τις σπουδές του στην νομική ο Ραφαήλ, όπου εισήχθει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που κατέκτησε το 2021, θα προετοιμαστεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας εντός του ΤΕΙ Κατερίνης ( Κανελλοπούλου 2 έναντι του ΕΟΠΥΥ) για την συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική μας ομάδα.

Στην κατηγορία των 55 κιλών ο Παντελής Πισσάκης, μαθητής Λυκείου, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που του δίνει το εισιτήριο για την  συμμετοχή του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα .

Επίσης στους ίδιους αγώνες στα 63 κιλά  ο Ασανάκης Γιώργος και στα 130 κιλά  ο Κολοσεντας Αρίων των Ολυμπίων Κατερίνης κατέλαβαν την 5η θέση αντίστοιχα. Ο προπονητής του συλλόγου που καθοδήγησε τους αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ο Μπατάλας Βασίλης.