Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού, υπό τη νέα διοίκηση, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 16/01. Το Σώμα κλήθηκε να λάβει αποφάσεις σε συνολικά 22 θέματα, τα οποία ήταν εγγεγραμμένα στην  ημερήσια διάταξη. Τα περισσότερα θέματα είχαν να κάνουν με τη συγκρότηση επιτροπών του Δήμου. Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Δήμαρχο Χρήστο Κομπατσιάρη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γαβριήλ Αμανατίδη. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Δημαρχείου, ωστόσο έπειτα από κλήρωση τυχερός αναδείχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρου. Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή πίτας για τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Το φλουρί κέρδισε ο Πρόεδρος του Μακρυγιάλου κ. Κάβουρας. Και οι δύο τυχεροί ως δώρο έλαβαν από μία εικόνα, προσφορά του Δημάρχου, ώστε  να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.

Σημειώνεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αιγινίου Αναστασίου Τερζή.

http://