Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου έχουν ήδη κινήσει τη διαδικασία για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και τον έλεγχο του στίγματος του κινητού τηλεφώνου του 53χρονου

Έρευνα για τυχόν εμπλοκή του 53χρονου που δολοφόνησε τον 46χρονο εργολάβο στη Ρόδο στην εξαφάνιση του 83χρονου Ροδίτη ξεκίνησε το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο 83χρονος χάθηκε την Πέμπτη 17 Ιουνίου από το σπίτι του στη Ψίνθο της Ρόδου ενώ για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Η έρευνα ξεκίνησε καθώς μετά την αποκάλυψη των συνθηκών της δολοφονίας του 46χρονου, κάτοικοι της περιοχής στην οποία έμενε ο εξαφανισμένος ηλικιωμένος άρχισαν να «μιλούν» για την ανεξιχνίαστη εξαφάνιση του 83χρονου με ορισμένους να «δείχνουν» ως ύποπτο τον 53χρονο. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο 53χρονος έχει μια όμορη ιδιοκτησία με ακίνητο του 83χρονου, φέρεται να είχε ζητήσει την αγορά του για την οποία δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση ενώ φήμες ήθελαν τους δύο άνδρες να είχαν προστριβές.

 

 

Υπάρχει εγκληματική ενέργεια;
Οι μαρτυρίες αυτές κατέληξαν σε γνώση των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου, της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που αποφάσισαν να ανοίξουν εκ νέου την υπόθεση για να εξετάσουν και την ακραία αυτή πιθανότητα να υπήρξε κι άλλη εγκληματική ενέργεια με θύμα αυτή την φορά τον 83χρονο.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου έχουν ήδη κινήσει τη διαδικασία για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και τον έλεγχο του στίγματος του κινητού τηλεφώνου του 53χρονου την περίοδο της εξαφάνισης του 83χρονου και συγκεκριμένα την 17η Ιουνίου 2021.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου απέβησαν άκαρπες παρότι διενεργήθηκε έρευνα και δια αέρος με dronesκ καθώς δεν εντοπίστηκε το παραμικρό ίχνος του.

 

 

Πηγή: in.gr