Κρυφή κάμερα στο μπάνιο δωματίου, στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν, είχε τοποθετήσει ένας συντηρητής, προκειμένου να καταγράφει ανυποψίαστες τουρίστριες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό αποκαλύφθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας Ηρακλείου, όταν τρεις νεαρές Γερμανίδες που διέμεναν στο εν λόγω δωμάτιο αντιλήφθηκαν τη μικρή συσκευή που είχε τοποθετηθεί στο χώρο του λουτρού.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στις Αρχές και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η κρυφή κάμερα είχε τοποθετηθεί από έναν 40χρονο εργαζόμενο του ξενοδοχείου.

Ο συντηρητής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε διώξεις για συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης.

Στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου από τον οποίο ζήτησε κι έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί.

Ο συνήγορος του 40χρονου δήλωσε ότι «ήταν μια ανόητη ενέργεια από μέρους του εντολέα του, μια στιγμή απερισκεψίας και ανθρώπινης αδυναμίας. Έχει μετανιώσει. Ανέλαβε την ευθύνη και ζητάει συγγνώμη». Ο ίδιος ο συλληφθείς φέρεται να δήλωσε «ο διάολος με έβαλε να το κάνω».

Ένα στικάκι κάμερα στο πάτωμα ήταν αυτό που κίνησε τις υποψίες των Γερμανίδων τουριστριών. Το βρήκαν πεταμένο στο πάτωμα και υπέθεσαν ότι ξεκόλλησε από το κλιματιστικό. Στο στικάκι εμφανίζονται οι τρεις Γερμανίδες να κάνουν μπάνιο. Στην προσπάθειά του να εγκαταστήσει σε άλλο σημείο το στικάκι, ο 40χρονος κατέγραψε και τον εαυτό του να το τοποθετεί στην μονάδα κλιματισμού.