Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα στη Σαντορίνη με το απανθρακωμένο πτώμα του 69χρονου ξενοδόχου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη το κίνητρο του οποίου ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον άτυχο επιχειρηματία. Πρόκειται για έναν νεαρό οικοδόμο από την Αλβανία ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τον 69χρονο γιατί του χρωστούσε το ποσό των 200 ευρώ και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με βότκα και τον έκαψε.

Το χρονικό του φρικιαστικού εγκλήματος

 

«Τον έκαψα με βότκα»

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ομολογία του, θέλησε να εξαφανίσει τα ίχνη του και τα στοιχεία που είχαν μείνει πίσω από την πάλη γι΄ αυτό έβαλε φωτιά στη σορό του ξενοδόχου με τη χρήση βότκας. Για να δυναμώσει τη φωτιά έριχνε συνεχώς χαρτιά.

Η φωτιά κράτησε για πολλές ώρες με αποτέλεσμα ο βαθμός της απανθράκωσης να είναι τόσο μεγάλος που σόκαρε ακόμη και τους πυροσβέστες. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν μπορούσε να διαπιστωθεί αν ο 69χρονος ήταν ζωντανός την ώρα που το σώμα του είχε τυλιχθεί στις φλόγες ή αν έφερε τραύματα από την πάλη με τον 20χρονο δολοφόνο του.

 

Οι κάμερες ασφαλείας και οι κηλίδες αίματος

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση του άγριου φονικού που σόκαρε τόσο την Σαντορίνη όσο και το πανελλήνιο, είναι οι κάμερες ασφαλείας και οι κηλίδες αίματος σε χώρους μέσα κι έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ίχνη αίματος εντοπίστηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία: Έξω από την πόρτα του ξενοδοχείου, πάνω σε μία καρέκλα, και το τρίτο μέσα στο ξενοδοχείο κοντά στην απανθρακωμένη σορό του ξενοδόχου. Τέλος, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η καταγραφή του δράστη από κάμερες ασφαλείας κοντά στην επιχείρηση του θύματος που τον “έπιασαν” λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του ξενοδόχου.