Πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα αναφορικά με την εξέλιξη της μεταγραφής του Αλμπερτ Ριέρα από τη Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τη Λίβερπουλ και πλέον αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσουν με τον μάνατζερ του παίκτη για το που θα τα πούνε, προκειμένου να τα βρούνε…
Η διοίκηση της ελληνικής ομάδας επιθυμεί η κουβέντα για τη συνεργασία να γίνει επί ελληνικού εδάφους, όμως η πλευρά του παίκτη, επιμένει το ραντεβού να γίνει στην Ισπανία και δη στη Βαρκελώνη, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ριέρα θέλει τουλάχιστον τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίρρηση για τη χρονική διάρκεια, αλλά η πρώτη του προσφορά λέγεται ότι δεν θα ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους. Βέβαια με λίγη καλή θέληση μπορεί εύκολα να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Σε θεωρητικό επίπεδο εμπόδιο ενδέχεται να προκύψουν από την Ιταλία, η οποία φημολογείται ότι ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει πρόταση.
Τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά…