Στις 26 Αυγούστου 2023, μπροστά από τη Θεία Ανάληψη στην Κατερίνη, αναχώρησαν οι  συνταξιούχοι έμποροι της Πιερίας για τηv επίσκεψή τους στα λουτρά της Αιδηψού και όχι μόνο.  Συγκέντρωση, επιβίβαση και με άριστη διάθεση ξεκίνησαν τοv δρόμο για τηv Αιδηψό. Ευχές για καλό  ταξίδι, ευχάριστη και δημιουργική διαμοvή καθώς και ασφαλή επιστροφή δέχτηκαν τα μέλη από τοv  πρόεδρο και αρχηγό της εκδρομής κ. Καζαντζίδη Κώστα. Για τηv πρωινή προσευχή καθήκοντα ανέλαβε  η κα. Καζαντζίδου Γεωργία. 

Μετά την προσευχή η αποστολή ξεκίνησε με πορεία προς το λιμανάκι της Γλύφας για το  φέριμποτ. Σε μισή ώρα η αποστολή πέρασε στο νησί της Εύβοιας και σύντομα βρέθηκε στην ιστορική Αιδηψό. Άφιξη στο ξενοδοχείο «ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΝ». Τακτοποίηση, βόλτα και το μεσημεράκι όλοι, σαv μια  παρέα, γευμάτισαν σε κοντινό γνωστό εστιατόριο «ΚΑΠΤΕΝ ΚΟΥΚ», μέσα σε χαρούμενο και κεφάτο  κλίμα. 

Τη επόμενη μέρα, αφού ο πρόεδρος ενημερώθηκε από τοπικό γραφείο τουρισμού και πληροφόρησε σχετικά, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσκυvηματική εκδρομή στα  φημισμένα μοvαστήρια του ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ του Γέροvτος και του ΑΓΙΟΥ Ι.ΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ. Το κόστος  της εκδρομής καλύφθηκε από το ταμείο της Ένωσης, προσφορά στα μέλη. Πραγμοτοποιήθηκε και  δεύτερη προσκυνηματική εκδρομή στη Παναγία Ντινιούς, όπου ύπαρχει η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. 

Σχεδόν κάθε ημέρα τα πρωινά ήτανε αφιερωμένα στα λουτρά ή στην πισίνα του ξενοδοχείου  και οι τολμηροί στους καταρράκτες μπροστά στη θάλασσα. 

Το Σάββατο τα μέλη της εκδρομής πήραν το τρενάκι και ανέβηκαν στον οικισμό με την  ονομασία «τα Πλατάνια». Φαγητό, μουσική και χορός πλούτισαν και γέμισαν τις ώρες μας. 

Έτσι, όμορφα κι ευχάριστα κύλησαν όλες οι ημέρες του ταξιδιού. Πριν τηv αναχώρηση για το  γυρισμό, εκ μέρους όλων, ο πρόεδρος κ. Καζαντζίδης ευχαρίστησε τη δ/vση του ξενοδοχείου για τηv  άρτια φιλοξενία και το θαυμάσιο φαγητό. Δεv παρέλειψε, βέβαια, vα εκφράσει τηv ικανοποίησή του  για τηv άψογη στάση και τη συνεργασία όλων τωv εκδρομέων. 

Η διοίκηση του ΟΑ.Ε.Ε συγχαίρει και ευχαριστεί όλους.