Συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κατερίνη ο Νίκος Δένδιας, υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος στην Κεντρική Μακεδονία.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αρχικά επισκέφθηκε την Ταξιαρχία Λιτοχώρου όπου συνομίλησε με τα στελέχη της, ενώ αργότερα στην Κατερίνη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιωάννη Ντούμο.

h
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε επίσης συνάντηση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η οποία είχε την ευκαιρία να το ενημερώσει για θέματα του νομού, αλλά και για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας στον τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα.


Αργά το απόγευμα ο κ. Δένδιας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μπάμπη Μπρουσκέλη και τους τρεις βουλευτές Πιερίας, συνομίλησε σε καφέ της πόλης με φίλους και μέλη της παράταξης. Προλογίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο κ. Μπρουσκέλης τόνισε τη σπουδαιότητα των επερχόμενων εκλογών, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και τις χαρακτήρισε κρίσιμες, αφού όπως είπε, σ’ αυτές κρίνεται η αταλάντευτη και σταθερή πορεία της χώρας μας.
Με θερμά λόγια για τον Νίκο Δένδια μίλησε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και οι βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος και Σπύρος Κουλκουδίνας, οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα στην παρουσία του υπουργού όχι μόνο στο Υπουργείο Άμυνας, αλλά και στο Υπουργείο Εξωτερικών. Και οι τρεις αναφέρθηκαν στην κρισιμότητα των Ευρωεκλογών, ζητώντας από τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και σταθερότητα στη χώρα.

 

 

 

 

«Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ, με τους τρεις εξαιρετικούς συναδέλφους στη Βουλή», είπε ο Νίκος Δένδιας ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΕΕΕΠ και τους πολίτες για την υποδοχή.
«Υπάρχει η εντύπωση σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας ότι αυτές είναι αδιάφορες εκλογές», είπε ξεκινώντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, τονίζοντας ότι αυτή η άποψη είναι λάθος, αφού και αυτές οι εκλογές επηρεάζουν τη ζωή μας, όσο και οι εθνικές.
«Η χώρα σε ένα μεγάλο βαθμό, εξαρτάται για την ανάπτυξή της από Ευρωπαϊκά κονδύλια. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη σύγκρουση ενόψει ευρωπαϊκών εκλογών, ανάμεσα στις δυνάμεις που στηρίζουν το περίφημο ευρωπαϊκό εγχείρημα και τις δυνάμεις του λαϊκισμού, είπε σε άλλο σημείο
Σε ότι αφορά το διακύβευμα, τόνισε ότι αυτό είναι ανάμεσα στις δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πιστεύει στο μέλλον της Ευρώπης και από την άλλη σε μια σειρά από λαϊκιστικά κόμματα, αριστερά και δεξιά, «που τάζουν και ισχυρίζονται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς και ονειρεύονται μέλλον έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Δένδιας έκλεισε τον χαιρετισμό του με αναφορά στην Πιερία και στην εμπιστοσύνη που δείχνει στη Νέα Δημοκρατία σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, σημειώνοντας ότι περιμένει και σ’ αυτήν εκλογική μάχη να δώσει μια ισχυρή απάντηση ενάντια στις δυνάμεις του λαϊκισμού.

https://