Με έμπνευση από τη γιαγιά της

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» του Netflix, Millie Bobby Brown αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της μυθιστόρημα μέσα στη χρονιά.

Η Millie Bobby Brown έχει γράψει ένα ιστορικό μυθιστόρημα εμπνευσμένο από την οικογένειά της. Τιτλοφορείται «Nineteen Steps» και θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Εμπνευσμένο από τη γιαγιά μου τη Ρουθ, αυτό το βιβλίο είναι πολύ προσωπικό και βαθιά μέσα στην καρδιά μου», είπε η Millie Bobby Brown. Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, η γιαγιά της επέζησε από την καταστροφή του Bethnal Green, μιας από τις χειρότερες καταστροφές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες για την εποχή της που ζούσε μέσα από τον πόλεμο. Είναι τιμή μου που κρατάω ζωντανή την ιστορία της», συνέχισε η Millie Bobby Brown.

Το μυθιστόρημα περιγράφεται ως μια «επική ιστορία αγάπης, απώλειας και μυστικών».

«Το Nineteen Steps είναι μια τρυφερή, εμπνευσμένη ιστορία για τη γυναικεία ανθεκτικότητα και το ανθρώπινο πνεύμα», δήλωσε η Liz Stein, εκτελεστική συντάκτρια στου εκδοτικού οίκου, William Morrow.

«Τόσο συγκινητικό όσο και σπαρακτικό είναι ένα μυθιστόρημα που απεικονίζει τη δύναμη και το θάρρος που βρίσκουμε στην οικογένεια, τη φιλία και την κοινότητα. Με συγκίνησε απίστευτα η στοιχειωμένη, αληθινή τραγωδία στον πυρήνα του μυθιστορήματος και μαγεύτηκα από το αξέχαστο πορτρέτο της αγάπης την εποχή του πολέμου» τόνισε.

Παράλληλα, το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα teaser από την νέα ταινία φαντασίας της Millie Bobby Brown, Damsel.

 

Με πληροφορείς του NME

Πηγή:lifo.gr