Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Τμηματάρχη και το προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης για την οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. Πιερίας και Ε.Κ.Α.Μ. Θεσσαλονίκης σε ημιορεινή περιοχή του Ν. Λάρισας.

Η οργανωμένη επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό μιας «φυτείας» έκτασης δέκα (10) στρεμμάτων, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 2808 δενδρύλλια κάνναβης και την ταυτοποίηση δύο (2) αλλοδαπών δραστών.

Τον συντονισμό των δυνάμεών μας ανέλαβαν προσωπικά ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. Γεώργιος ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης κ. Ιωάννης ΣΑΒΒΙΔΗΣ, οι οποίοι εκ της αναλήψεως των καθηκόντων τους στέκονται επιχειρησιακά στο ύψος των περιστάσεων και ως Ένωση τους το αναγνωρίζουμε.

Η επιτυχία αυτή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στα πλαίσια του αγώνα ενάντια στην καταπολέμηση των ναρκωτικών, αποτελεί προϊόν επαγγελματισμού, εμπειρίας  αλλά και άψογης συνεργασίας των αστυνομικών υπηρεσιών και των συναδέλφων μας. Συγχαρητήρια σε όλους!