Ο Συλλόγος Διαβητικών του Ν.Πιερίας για μια ακόμη φορά έτρεξε για να αλλάξει τον Διαβήτη του με την πρόεδρο Σωτηρία Ουσταμπασίδου, η οποία μαζί με το Δ.Σ. μέλη του Συλλόγου Διαβητικών, οικογένειες με παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη, φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου έτρεξαν όλοι μαζί στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και με ένα ηχηρό- ισχυρό μήνυμα. Ο Διαβήτης δε μας σταματά από το να κάνουμε ότι αγαπάμε και το τρέξιμο – περπάτημα βοηθάει στην καλύτερη ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη.
Ο δήμαρχος  Κώστας Κουκοδημος δίπλα στον Σύλλογο Διαβητικών του Ν.Πιερίας στηρίζει τη διαβητική κοινότητα και στηρίζει το δύσκολο έργο του Συλλόγου Διαβητικων του Ν.Πιεριας.
Το συγκινητικό μέρος της εκδήλωσης αυτή την φορά αφορά τη νεαρή αδελφούλα η οποία έτρεξε στο πλευρό της μικρής της αδελφής με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και δήλωσε ότι η αδελφούλα της πάρα το ότι έχει Διαβήτη κ ζαλίστηκε τερμάτισε και δε τα παράτησε. Στην αθλητική αυτή εορτή έτρεξε ο νεαρός αθλητής Τσακυρίδης Παναγιώτης με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 εκπροσωποντας το Σύλλογο Διαβητικών του Ν.Πιεριας και τη φαρμακευτική εταιρεία Novonordisk.
Η πρόεδρος Σωτηρία Ουσταμπασίδου δηλώνει ότι παρά το γεγονός ότι ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι μια χρόνια νόσος η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή, δε μας εμποδίζει να πραγματοποιούμαι τους στόχους μας γιατί έτσι κι αλλιώς καθημερινά ασχολούμαστε με έναν κοινό στόχο δηλ να έχουμε τιμές σακχάρου μέσα στο εύρος τιμών  που χρειάζεται ώστε  να είμαστε υγιείς.
Η ζωή όλων των Διαβητικών είναι καθημερινά ένας αγώνας στον οποίο βγαίνουμε νικητές κάθε μέρα!!!
(Δελτίο τύπου)