– Χθες μίλησε στον Πλαταμώνα

Συγκέντρωση τεράστια και λόγος συγκεκριμένος από τον Βαγγέλη Γερολιόλιο στον Πλαταμώνα

Τεράστια η συγκέντρωση του Βαγγέλη Γερολιόλιου στον Πλαταμώνα. Εκτός από το μήνυμα νίκης των συγκεντρώσεων αυτών, εκείνο που έχει αξία είναι η ποιότητα των ομιλιών του, ο συγκεκριμένος λόγος και η πολύ μεθοδική προεκλογική εκστρατεία. Η οργάνωση φαίνεται, ο κόσμος το καταλαβαίνει και είναι σίγουρο ότι η μεθοδικότητα και η δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά του. Προχωρά με σιγουριά προς τη νίκη.

Με λόγο σαφή και συγκεκριμένο, ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, παρουσιάζει το έργο και το πρόγραμμά του για κάθε κοινότητα. Ο πολύς κόσμος που παρακολουθεί τις ομιλίες του ενημερώνεται για τη δράση της τελευταίας τετραετίας και τις προγραμματικές του θέσεις για το αύριο.

Είναι φανερό ότι οι «εκθέσεις ιδεών» πλέον δεν πείθουν. Ο κόσμος «διψά» για συγκεκριμένες προτάσεις, χρόνο υλοποίησης και τρόπο χρηματοδότησης.

Η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου δημάρχου έχει τα χαρακτηριστικά αυτά.

Χθες, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, ο Βαγγέλης Γερολιόλιος μίλησε στην πλατεία του Πλαταμώνα, μία από τις πιο τουριστικές κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού, εκτός των έργων και υποδομών στα όρια της κοινότητας, ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε και τις στρατηγικές δράσεις τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Παρουσίασε επίσης τους υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους, που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του στην κοινότητα του Πλαταμώνα.

Επόμενη ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, είναι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στην Κονταριώτισσα.