ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συμμετείχε στη «Βραδιά Αγάπης», αφιερωμένη σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, στο Chopper Riders Katerini, το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου.
Η τεράστια συμμετοχή στη φιλανθρωπική βραδιά είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάρα πολλά τρόφιμα, με στόχο από πλευράς διοργανωτών να μη μείνει κανένα τραπέζι χωρίς φαγητό και αυτά τα Χριστούγεννα. Όπως αναφερόταν στο σχετικό κάλεσμα, για την είσοδο απαραίτητη ήταν μια σακούλα με τρόφιμα της επιλογής σας, περιέχοντας κυρίως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, σάλτσες κλπ. Τη γενική διαχείριση των τροφίμων, καθώς και μεγάλο μέρος της διανομής θα αναλάβει ο π. Ιωάννης Σαββίδης με τη μεγάλη εμπειρία του σε τέτοια ζητήματα.
Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει σε έναν χώρο φιλόξενο και ιδιαίτερα αγαπημένο, στο «Chopper Riders Katerini», εκπληρώνοντας παράλληλα και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που είχε η εκδήλωση. Ανάμεσα σε όσους παραβρέθηκαν ήταν ο Βουλετής Ν. Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος και η νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας κ. Χρυσαυγή Δριστά. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβαν αφιλοκερδώς ο dj Gregory Greg, ο Αποστόλης Μυρώτης και οι Αφοι Ραφαηλίδη.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vDeNNF1iKkuZbYmyeYGFpCJuDTSJTZpoCgwekCNukz9TJBDChnS4S64y9VXYZMypl&id=100008125414123