Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο “OHRID OPEN” οι καρατέκα του Budokan Dojo Κατερίνης κατακτώντας 4 μετάλλια.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας το Σάββατο 25 Μαΐου και αγωνίστηκαν περισσότεροι από 450 καρατέκα, από 7 διαφορετικές χώρες.

Η Λέσχη Budokan Dojo Κατερίνης συμμετείχε με 5 καρατέκα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Σταυριανίδη.

Σε μια εξαιρετική διοργάνωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος θεατών, οι αθλητές της Λέσχης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αγώνων και εκτός από μετάλλια (2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο) κέρδισαν την αναγνώριση αντιπάλων αθλητών και προπονητών.

Η Μαριάντα Ζαμαντζά κέρδισε και τις δυο κατηγορίες που αγωνίστηκε (Female Junior Open και Kumite Female Junior -59 κιλά), πετυχαίνοντας 5 συνολικά νίκες.

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Kumite Male Cadet -63 κιλά κατέκτησε ο Γιώργος Τρουμπούκης  ο οποίος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον αντίπαλό του στον τελικό, ενώ στην πολύ απαιτητική κατηγορία Male Junior Open, ο Παναγιώτης Σαμαράς κατάφερε να ανέβει στη τρίτη θέση του βάθρου με το χάλκινο μετάλλιο.

Πολλοί καλές εμφανίσεις και από τους καρατέκα Γιώργο και Ανδριάννα Μπάσδρα οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του δήλωσε ο προπονητής τους Βασίλης Σταυριανίδης: «Σε ένα απαιτητικό τουρνουά, με αθλητές υψηλού επιπέδου οι καρατέκα της Λέσχης Budokan Dojo Κατερίνης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν χαρακτήρα. Αγωνίστηκαν με πάθος και με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε τουρνουά στη Βόρεια Μακεδονία και προσωπικά αισθάνομαι περήφανος που καταφέραμε να κρατήσουμε ψηλά την Ελληνική σημαία.»

Την αποστολή συνόδευσαν ο Αντώνης Μπάσδρας και ο Βαγγέλης Ζαμαντζάς.

 

(Δελτίο τύπου)