Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης η δημοτική πλειοψηφία θα φέρει θέμα για τη διάλυση του νομικού προσώπου «Ολυμπιάδα» στον Κορινό. Το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να είναι προσωπική προτεραιότητα του κ. Κουκοδήμου και του κ. Νταντάμη, δύο προσώπων που εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχουν κάνει κάτι σοβαρό για την επίλυση του προβλήματος.

 

Όπως συνηθίζει η δημοτική αρχή, δεν έχει στείλει κάποιο υλικό για ένα τόσο σοβαρό θέμα, πάλι θα προσπαθήσει να μας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων, λες και μία υπόθεση 25 ετών πρέπει να λυθεί χωρίς να έχουμε ενημέρωση.

 

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι προτάσσεται το κλείσιμο της «Ολυμπιάδας». Αν το μέτρο αυτό είναι το μόνο που θα προτείνουν, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι, μιας και θα είναι άλλη μία αποσπασματική κίνηση απο ανθρώπους που πραγματικά δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν ότι τα προβλήματα απαιτούν ολοκληρωμένες στρατηγικές επίλυσης.

 

Τι ζητάμε και προτείνουμε ως συνδυασμός:

  1. Να μην κλείσει η «Ολυμπιάδα», παρά μόνο αν η κίνηση αυτή θα αποτελέσει τμήμα της συνολικής επίλυσης του προβλήματος

 

  1. Να λύσει ο δήμος όλα τα προβλήματα και να δοθεί επιτέλους η δυνατότητα σε όσους έχουν ακίνητα χωρίς νομικά προβλήματα να λάβουν άδεια ανοικοδόμησης και να προχωρήσουν τα έργα υποδομής στα σημεία που επιτρέπεται και για τα οποία οι επενδυτές έχουν πληρώσει

 

  1. Να δοθεί οριστική, τελική λύση και για τους ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα σε περιοχές που δεν θα επιτραπεί η ανοικοδόμηση. Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να αποζημιωθούν οι άνθρωποι αυτοί, ειδικά όταν μιλάμε για κλείσιμο του οργανισμού «Ολυμπιάδα»

 

Ναι στην επίλυση του προβλήματος.

Όχι σε άλλη μία επικοινωνιαική φιέστα, κενή περιεχομένου

Ο συνδυασμός μας έχει πρόγραμμα και θέσεις για την επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος. Αν η δημοτική αρχή αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά και να το λύσει, προστατεύοντας όλους τους ιδιοκτήτες, θα μας βρει συμμάχους της, μιας και προτάσσουμε το συμφέρον των δημοτών.

 

Αν όμως για άλλη μία φορά έχουμε να κάνουμε με μία επικοινωνιακή φιέστα που θα κάνει περαιτέρω κακό στα συμφέροντα των ιδιοκτητών, τότε θα μας βρουν απέναντι! Δεν αποδεχόμαστε τα ημίμετρα κενά περιεχομένου και ουσίας.

 

ΥΓ. Δεν θα ήταν άσχημο να μάθουν να μας ενημερώνουν και για όλα όσα ξέρουν, όλα όσα έχουν συμβεί για το θέμα ως σήμερα. Σκόπιμα μας αφήνουν στο σκοτάδι εδώ και τόσον καιρό. Γιατί άραγε;

 

Κύριε Κουκοδήμο, κύριε Νταντάμη, περιμένουμε σοβαρές και ολοκληρωμένες λύσεις

 

Για τον δημοτικό συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

 

Θανάσης Λιακόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Δ Κατερίνης

Επικεφαλής Συνδυασμού