Από θαύμα δεν υπέστη σοβαρότερο τραυματισμό εξάχρονο κοριτσάκι το οποίο έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το κοριτσάκι πήγε να πάει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω.

Τις λεπτομέρειες του περιστατικού περιγράφει στο ThessToday.gr, εργαζόμενη στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται κάτω από την πολυκατοικία επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του».

Μάλιστα η μητέρα του παιδιού έλειπε από το σπίτι. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί».

Όπως αναφέρουν γείτονες στο ThessToday.gr η οικογένεια του κοριτσιού είναι πολύτεκνη και έχουν καταγωγή από την Αλβανία. Το παιδί διακομίστηκε άμεσα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

 

 

Πηγή:dikaiologitika.gr