Ενα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του διερχόμενος οδηγός αυτό που είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μια νεαρή κοπέλα έβαλε το πόδι της στη ρόδα σταματημένου σε φανάρι αυτοκινήτου περιμένοντας προφανώς να… περάσει από πάνω της. Βέβαια, στο βίντεο φαίνεται να τραβάει το πόδι της και να φεύγει, χάνοντας προφανώς την υπομονή της αφού χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα.

Η χρήστρια του Facebook που ανάρτησε το βίντεο στη «Θεσσαλονίκη τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα» στο Facebook, σημείωσε ότι αυτό δεν είναι παρά κόλπο για να αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους οδηγούς, ότι δήθεν τραυματίστηκε από το όχημά τους.

Στα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση άλλοι αναφέρουν ότι η ίδια κοπέλα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα και τον περασμένο Νοέμβριο, κάποιοι σύστηναν σε όσους την δουν να καλέσουν αμέσως το 100 και άλλοι επισήμαιναν ότι η κοπέλα είναι γνωστή στην περιοχή και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως, η πρακτική αυτή, περαστικοί να βάζουν τα πόδια τους επίτηδες στις ρόδες σταματημένων σε φανάρια αυτοκινήτων είναι μια κομπίνα γνωστή στο εξωτερικό…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=tF_bxGT0Flo&feature=youtu.be

| iefimerida.gr