Όλη η πόλη που ενδιαφέρεται για τα κοινά, ασχολείται με την υποστήριξη του κ. Νταντάμη στον εν ενεργεία βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας και υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.

Ως νέος Δημοτικός Σύμβουλος (βάση ανεπίσημων ακόμη αποτελεσμάτων) και «πρωτοεμφανιζόμενος» στην τοπική αυτοδιοίκηση, νιώθω την υποχρέωση να θέσω κάποιες παραμέτρους που θεωρώ χρήσιμες ότι πρέπει να λάβετε υπ´όψιν σας για να επιλέξετε μεταξύ των 2 μονομάχων Χιονίδη – Κουκοδήμου την ερχόμενη Κυριακή.

Επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, πρέπει ΠΡΩΤΑ να λύσουμε αυτά που έγιναν και όχι αυτά που ΘΑ γίνουν. Αυτό θα μας δείξει τους ειλικρινείς, τους ψεύτες, αυτούς που ήταν εντός ή εκτός πραγματικότητας

1. ΟΛΟΙ μέχρι πριν λίγους μήνες διακινούσαν σενάρια ότι ο Χιονίδης θα πάει για βουλευτής. Τελικά έλεγαν ψέματα και ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.

2. Τα στελέχη και οι ψηφοφόροι κάθε συνδυασμού, είχαν μια πληροφόρηση για την τάση της πρώτης Κυριακής. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι ο μόνος συνδυασμός που έλεγε την ορθή σειρά κατάταξης των υποψηφίων ήταν ο δικός μας.

3. Δεκάδες φίλοι, μου έλεγαν ότι έπρεπε να επιλέξω άλλο συνδυασμό, ότι θα βγούμε τρίτοι, ότι δεν θα εκλεγώ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι και εκλέχθηκα και βγήκαμε πρώτοι στις 26 Μαΐου.

Επειδή πρέπει να συννενοούμαστε κάποια στιγμή στην Ελλάδα, ας συμφωνήσουμε σε αυτά που ΕΓΙΝΑΝ και όχι σε αυτά που ΘΑ γίνουν. Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς που συμβουλεύουν , όταν οι προβλέψεις τους ήταν ψέματα ή έστω είχαν λάθος εκτίμηση. Η Κατερίνη μίλησε πριν ημέρες και ανέδειξε 1ο τον Σάββα Χιονίδη. Διάβασα στην ανακοίνωση ότι το 70% είπε ότι δεν θέλει τον κ. Χιονίδη γιατί του έδωσε 30%. Με με αυτή την λογική το 73% δεν θέλει τον κ. Κουκοδήμο και το 67% δεν θέλει τον Πρόεδρο κ. Μητσοτάκη….

Εις ότι αφορά τον αγαπητό μου κ. Νταντάμη. Δηλώνω δημόσια ότι τρέφω στο πρόσωπο του τεράστιο σεβασμό και αγάπη. Ξέρω ότι με αγαπάει και ότι δεν θα ήθελε να μπώ στον συνδυασμό του κ. Χιονίδη. Σήμερα όμως με απογοήτευσε γιατί το κύρος, η παιδεία και κυρίως η πολιτική του κουλτούρα εκτιμούσα ότι θα άφηνε τους ψηφοφόρους του να πράξουν κατά συνείδηση. Να επιλέξουν τον καλύτερο από τους 2 και εν συνεχεία να μιλούσε για συνεργασία με τη νέα διοίκηση.

Είμαι της γνώμης ότι ο κόσμος δεν είναι πρόβατα. Παίρνω το εξής απλό παράδειγμα. Οι 1000 άνθρωποι που ψήφισαν εμένα και μου έδωσαν σταυρό, εάν αύριο τους ζητήσω να ψηφίσουν τον κ. Νταντάμη, είναι δυνατόν να επηρεάσω κάποιον πέρα από τους λίγους κολλητούς φίλους και την οικογένεια μου; Είναι πάνω από 200 άνθρωποι αυτοί στους 1000; Μπορεί να λέω και πολλούς.

Καλώ τους ΠΑΝΤΕΣ να δούνε πεπραγμένα. Ποιός λέει μέχρι σήμερα αλήθειες και ποιος ψέματα. Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις. Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ένας μέχρι σήμερα, την συνέπεια του, την προσφορά του στον τόπο.

Την Κυριακή ψηφίζουμε ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ. Είναι συγκριτικά, η καλύτερη επιλογή!

 

Με σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση,
Αναστασιάδης Θωμάς